fbpx Testimonials | Reduceri Turism

Testimonials

City Break Paris

Buna seara, Ca de obicei, sunt multumita de serviciile pe care le oferiti,cazarea este buna, locatia acesteia, la fel, ne-am simtit lafel de bine ca de obicei. Asa cum am precizat si angajatei dv., va rog sa se acorde mai multaatentie orarului de zbor, pentru ca am plecat din Bucuresti foarte tarziusi de la Paris, foarte devreme, astfel incat, am pierdut o zi. In rest, felicitari amabilitate, servicii, operativitate, etc.

Recenzii pagina Facebook ReduceriTurism

https://www.facebook.com/ReduceriTurism1/reviews/

City Break Barcelona

Da, din pacate am revenit...era bine sa fi fost mai mult!
Excelent totul, respectiv colaborarea cu agentia, locatia recomandata pentru cazare - Apartamentos Descartes, atat interior, personal la receptie si curatenie, pozitionarea in oras - foarte aproape de centru, excelent orasul - un oras cat mai multe orase la un loc. Ne mai auzim! Pana atunci...numai de bine!

Roma Noiembrie 2016

Buna ziua,Multumesc pentru informare.Excursia la Roma  ( 1- 4 noiembrie ) a fost foarte reusita. Si vremea a tinut cu noi!Sper ca reducerea propusa de Dvs.sa fie valabila si pentru anul 2017. Cele bune,Anca K****

Lisabona

Buna ziua, Ne-am intors de cateva zile de la Lisabona si inca cugetam asupra evenimentelor traite acolo! Totul a fost ft. frumos, transportul, cazarea ireprosabile! Va multumim pentru serviciile asigurate, felicitam firma pentru seriozitatea si consecventa de care a dat dovada! Succes in continuare! Dr. Enikő *******      Sf. Gheorghe

Venetia

Buna ziua,
M-am intors de cateva zile din sejurul de la Venetia si vreau sa va multumesc pentru colaborare. A fost totul perfect, toate au functionat ”snur”. Puteti recomanda clienţilor dvs. hotelul Piave, la care am fost si noi cazati, care, desi este relativ mic, iar camerele sunt cumva mici, are o pozitionare excelenta in localitate (Mestre), asigurând transportul usor catre toate punctele de interes din Venetia, mai usor decat as fi crezut. Este pozitionat chiar langa gara, sunt linii de transport catre orișiunde, şi de asemenea, o multime de panouri de afişaj şi relaţii utile, care iti usureaza fantastic viata şi iti fac sederea uşoara şi plăcută. Excelenta locaţie. Multumesc!

Vacanta la Roma

M-am îndrăgostit iremediabil de Roma în acest city break de 4 zile! Să ajungi la Roma poate fi un vis frumos, să vezi Roma este împlinirea visului!!!      În luna decembrie a anului 2015, am fost la Roma pentru 4 zile. În sfârșit se împlinea visul de a vedea o mică parte a ceea ce a fost trecutul nostru.Mulțumesc agenției de turism pentru această vacanță minunată și cu siguranță o să mă reîntorc la Roma pentru că este o locație incredibilă.

Roma

Am achiziționat anul acesta în luna februarie un city break la Roma, care a fost minunat . Începând cu hotelul  three stele , unde condițiile au fost bune și curat în camera , cât și în restul hotelului . . . Am vizitat în 4 zile toate obiectivele ( de ex Vatican ) , care au fost frumoase și interesante , pline de istoria  care te fascina.A fost un city break de vis și toate astea au fost așa cu ajutorul acestei agenții minunate , cu oameni minunați . . . Va mulțumesc foarte mult și cu siguranță o sa mai apelez . . .

Roma

Ffoarte frumoasa vacanta la Roma de anul trecut! vom reveni cu noi cereri de oferte!

Roma

Buna ziua Multumim pentru calitatea serviciilor dvs. Vom apela cu incredere si cu alta ocazie. O zi buna!

Roma

Buna ziua,Ne-am reintors de la Roma....a fost f frumos si va multumim pentruserviciile oferite.Vom  mai apela cu incredere la servicii d-voastra.