Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilația română în vigoare, legea nr. 677/2001, SC CONCIERGE CLUB SRL isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

Scopul colectării datelor este: efectuarea rezervarilor pentru serviciile de transport si/sau pachetele de servicii turistice pe care le oferim urmare a solicitarii dumneavoastra; pentru intocmirea facturilor fiscale aferente serviciilor mentionate precum si pentru expedierea acestora prin curierat sau posta, la domiciliul sau adresa indicate de dumneavoastra. Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare efectuarii rezervarilor solicitate de Dvs. si intocmirii documentelor de calatorie si facturilor fiscale aferente. Refuzul Dvs. de a furniza datele determină imposibilitatea furnizarii serviciilor solicitate de Dvs.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt transmise catre alte companii doar pentru a rezerva si finaliza serviciile achizitionate de la SC CONCIERGE CLUB SRL si pentru a va tine la curent cu toate detaliile serviciilor cerute.

Pe viitor, aceste date ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră. În cazul în care nu doriţi aceasta, va rugam sa ne informati la adresa contact@reduceriturism.ro

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi stergerea datelor(*).

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul nostrum in Bucuresti, Sectorul 5, Bd. Natiunile Unite, Nr. 1, Bl. 108A, P, dreapta, tel 0756117229, e-mail contact@reduceriturism.ro

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră pot fi transferate în strainătate numai catre terte parti implicate in procesul de efectuare a rezervarilor si prestare a serviciilor solicitate de Dvs.

Nota:

(*) orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

DECLARATIE DE PROTECȚIE A DATELOR ONLINE

 

1. Scop PROTECTIA DATELOR PERSONALE

SC CONCIERGE CLUB SRL cu adresa de sediu social: Bucuresti, Sectorul 2, Soseaua Mihai Bravu, Nr. 147-169, Bl. D5, Sc. A, Et. 6, Ap. 26 si punct de lucru: Bucuresti, Sectorul 5, Bd. Natiunile Unite, Nr. 1, Bl. 108A, P, dreapta

☎ +40756117229

https://www.reduceriturism.ro/

CIF 31497814

J40/4847/2013

CS 200 Lei

contact@reduceriturism.ro

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Siteul web https://www.reduceriturism.ro/ apartine si este administrat de catre SC CONCIERGE CLUB SRL SRL, companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:

•telefonic: ☎ +40756117229

•e-mail: contact@reduceriturism.ro

 

•la adresa de sediu social: Bucuresti, Sectorul 2, Soseaua Mihai Bravu, Nr. 147-169, Bl. D5, Sc. A, Et. 6, Ap. 26 si punct de lucru: Bucuresti, Sectorul 5, Bd. Natiunile Unite, Nr. 1, Bl. 108A, P, dreapta

Date fiscale: SC CONCIERGE CLUB SRL

CIF 31497814; J40/4847/2013; CS 200 Lei 

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului:

Telefonul consumatorului:  021/9551 http://www.anpc.gov.ro/articol/575/date-contact

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilația română în vigoare, SC CONCIERGE CLUB SRLisi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu character personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web. 

      Pentru noi este important să respectăm confidenţialitatea informaţiilor pe care ni le furnizaţi. De aceea, datele cu caracter personal nu sunt comunicate unor părţi terţe, iar accesul la informaţii face obiectul unor controale stricte de securitate.

Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dvs. si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:

•pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor SC  CONCIERGE CLUB SRL astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite;

•reprezinta livrarea, facturarea si comercializarea online de produse si/sau servicii incluzand facturarea si livrarea acestora;

•informarea cu privire la comanda plasata, produsele favorite sau incluse in lista de preferinte sau alertare;

•trasmiterea newsletterului si a oferteler ocazionale;

•prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

       SC CONCIERGE CLUB SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale si a eventualelor garantii, rezolvarii solicitaritor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de SC CONCIERGE CLUB SRL SRL

Datele dumneavoastra sunt necesare executarii serviciilor, emiterii facturilor de servicii, rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de SC CONCIERGE CLUB SRL.

Va informam  ca refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea furnizarii unora din serviciilor/produselor sau optiunilor selectate/comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care SC CONCIERGE CLUB SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

•angajatii responsabili de siteul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dvs.,

•tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanelor vizate.

Conform legislației in vigoare, beneficiati:

•de dreptul de acces, 

•de interventie asupra datelor, 

•dreptul de a va opune procesarii datelor, 

•dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, 

•de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. 

    Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. 

   Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fare nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre: SC CONCIERGE CLUB SRLla adresa de email contact@reduceriturism.ro sau prin posta clasica la adresa Bucuresti, Sectorul 5, Bd. Natiunile Unite, Nr. 1, Bl. 108A, P, dreapta.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresasa de email contact@reduceriturism.ro sau prin posta clasica la adresa Bucuresti, Sectorul 5, Bd. Natiunile Unite, Nr. 1, Bl. 108A, P, dreapta.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicate nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului, tinand cont de profilul companiei, si anume turism.

Administratia

CONCIERGE CLUB SRLSRL

J40/4847/2013  CUI 31497814

Bucuresti, Sectorul 5, Bd. Natiunile Unite, Nr. 1, Bl. 108A, P, dreapta